Alle Kategorier
Gelkortsentrifuge

Hjem> Produkter > sentrifuger > Klinisk sentrifuge > Gelkortsentrifuge

Plasma Gel Card Sentrifuge 12/24 Blodgruppering Typing Id Serologisk

Bruksområder:●ABO blodtypeprøve
●Rh blodgruppeantigentest
●Uregelmessig antistoffscreening
●Krysskamp
●HDN-deteksjon
● Blodplateantistoffscreening
●Trompasning av blodplater
Maksimal hastighet3500 o / min
Maks.RCF1554 xg
Max.Capacity24-kort
Matchende rotorerDiskkortrotorer
ViseLCD
Modellnummer:TBTC12 (gammel modell: XK-12B)
sertifisering:CE, ISO13485, ISO9001:2015
Garanti1 års garanti på hele maskinen, 3 års garanti på kompressoren og 5 års garanti på motoren. Gratis reservedeler og frakt innenfor garantien.
  • Beskrivelse
  • video
  • Tekniske spesifikasjoner
  • Rotorer og tilbehør
  • Konkurransefordel

Mikrokolonnegelteknologi er mye brukt i blodserologi, rutinemessig serumdeteksjon, vasking av røde blodlegemer, mikrokolonnegelimmunoassay-eksperimenter og andre applikasjoner på grunn av dens standardiserte drift og sensitive testfunksjoner. TBTC12 (gammel modell: XK-12B) stasjonær lavhastighets sentrifuge med blodgelkort med en 12/24 kortrotor oppfyller standard driftskrav for batchbehandling. Systemet har mikrodatamaskinkontroll og automatisk ubalansedeteksjonsteknologi, som sikrer enkel betjening og presise deteksjonsresultater. Dette instrumentet er essensielt for eksperimentell hematologi i sykehus og blodbanker.

Prinsipp for blodgelkort (ID-kort) sentrifuge

Prinsippet bak Blood Gel Card Centrifuge er basert på mikrokolonnegelimmunreaksjonen, spesielt agglutinasjonstesten for røde blodlegemer, også kjent som mikrokolonnegelhemagglutinasjonsanalyse (MGHA). Inne i mikrokolonnegelrøret kombineres de røde blodcellene og deres tilsvarende antistoffer for å danne en klump av røde blodlegemer. Gjennom lavhastighetssentrifugering plasseres blodproppen enten på overflaten eller inne i gelen, mens de røde blodcellene som ikke er bundet til antistoffet legger seg i bunnen av røret (tuppen av rørbunnen).

Fordeler

Fordelene med Micro Column Gel Technology inkluderer enkel betjening, mangel på vask og bekreftelsestester for negative resultater, noe som løser problemet med at Coombs-testen er vanskelig å rutinemessig bruke i klinisk praksis på grunn av dens kompleksitet og tidkrevende natur. Det fremmer også teorien om ufullstendig antistoffdeteksjon til å bli den kliniske "gullstandarden". Systemet kan behandle flere prøver på en gang (12/24 kort), noe som muliggjør deteksjon av et stort antall kliniske prøver. I tillegg tilbyr den fordeler som nøyaktighet, følsomhet, minimalt prøveforbruk, langtidslagring av resultater, enkel standardisering og sikrere drift.

Metode for farskapstesting

Faderskapstestmetoden innebærer bruk av ABO blodtype positive og negative type og RhD blodtype testkort for å oppdage humane ABO og RhD antigener. Kolonneagglutinasjonsmetoden (mikrokolonnegelmetoden) er en ofte brukt immunologisk metode for blodgruppeidentifikasjon, der røde blodlegemeantigener og tilsvarende antistoffer agglutinerer i et mikrokolonnegelmedium. Denne metoden er standardisert og kvantifisert, noe som sikrer nøyaktigheten av resultatene.

Følgende trinn er involvert i prosessen:

1. Blodprøvetaking (merk: prøver som inneholder unormalt økt serumprotein bør vaskes tilstrekkelig før bruk).

2. Blodprøvebehandling:

(i) Sentrifuger den antikoagulerte fullblodprøven ved 900~1000g sentrifugalkraft i 5 minutter, det nedre laget er de konsentrerte pakkede røde blodcellene med en konsentrasjon på ca. 80%. Absorber forsiktig det øvre plasmaet i et annet reagensrør, som kan brukes direkte i forsøket.

(ii) Fortynn de pakkede røde blodcellene som skal testes: Ta 8-10μl pakkede røde blodceller og tilsett 1ml røde blodlegemer fortynningsmiddel. Utseendet skal være ensartet lyserødt uten flokker eller blodpropper. (iii) Fortynn de røde blodcellene: Ta 8-10μl pakkede røde blodlegemer og tilsett 1ml røde blodlegemer. Utseendet skal være ensartet lyserødt uten flokker eller blodpropper.

3. Blodtypekortoperasjon:

1) Merk det forberedte mikrolevende gelreagenskortet.

2) Tilsett den tilberedte røde blodcellesuspensjonen til henholdsvis det første til det fjerde røret, og tilsett de fortynnede inverterte røde blodcellene til det femte til det sjette røret.

3) Sentrifuger umiddelbart i 5 minutter (900 rpm i 2 minutter, 1500 rpm i 3 minutter) i en blodtypekortsentrifuge, og ta ut resultatet av bedømmelsen med det blotte øye.

utforming

● Mikroprosessorkontroll med børsteløs motor. Nøyaktig hastighetskontroll.

● Enkel betjening. Fargerik digital skjerm viser alle kjøreparametere. Automatisk lokket - åpne alarm når instrumentet er av.

● Profesjonell programmeringsdesign. Ingen behov for manuell innstilling. Bare kjør den.

TBTC12 Sentrifuge

Brukervennlig

● Automatisk lokklåsing og holding under rotorkjøring.

● Selvdiagnostisk system med høystyrke kammerbelegg og beskyttende.

● "Mute" patentert teknologi, den høyeste hastigheten er mindre enn 50 desibel.

● Automatisk rpm/rcf-konvertering.

TBTC12 Sentrifuge

Sikkerhet

● Produsert i henhold til internasjonale sikkerhetsforskrifter (f.eks. IEC 61010).

● Sikkerhet Elektrisk lokklås, døren kan ikke åpnes når rotoren går og maskinen vil ikke kjøre når lokket er åpent og feilkoden vises.

● Nødfrigjøring av lokklås ved strømbrudd (svært nyttig ved uventet strømbrudd).

● Sikkerhetsbeskyttelse er laget for overhastigheten for å sikre mannens maskinsikkerhet.

TBTC12 Sentrifuge

Hastighetsområde (rpm)Justerbar 0-3500rpmStøy (dBA)≦50 dB(A)
Maks kapasitet (ml)24 kortMål (mm)430*320*250mm (12 kort)
440*400*230mm (24 kort)
RCF-område (xg)0-1554xg justerbarNetto vekt13 KG (med 12 kort)
22 kg (med 24 kort)
StrømforsyningAC220V,50HZ,5A,60W
Nei.SakKapasitetRoterende hastighetMaks.RCFTidMerknader

NO.1

未 命名 -3

Forsentrifugeprogramgruppe12-kort3500r / min1232xg1 minuttProgramgruppe kan settes for forskjellige blodtypekort.

NO.2

未 命名 -3

Testprogramgruppe12-kort900r / min81xg2 minutter
1500r / min226xg3 minutter

NO.1

4

Forsentrifugeprogramgruppe24-kort3500r / min1554xg1 minutt

NO.2

4

Testprogramgruppe24-kort800r / min81xg2 minutter
1335r / min226xg3 minutter
未 命名 -3

1. Profesjonell sentrifugeprodusent, konkurransedyktig pris.

2.ISO9001, ISO13485, CE, SFDA sertifisering, alle maskiner gjennomgår streng kvalitetstesting og god emballasje før transport.

3.Langsiktig teknisk støtte og profesjonell kundeservice i alle ledd av produktsalg, levering og drift. Vårt høyt kvalifiserte og erfarne serviceteam gir deg et unikt nivå av støtte for kjøpet ditt i hele levetiden.

4. Vi kan også tilby tilpassede løsninger for kundenes spesielle krav.

5.Styrket med et effektivt team av ingeniører støttet av mange års erfaring innen sine respektive felt, sikrer selskapet at hvert eneste produkt som forlater produksjonsenheten er opp til merket i alle henseender.

KONTAKT

Hot kategorier

0
Forespørselskurv
    Forespørselskurven din er tom