Alle Kategorier
Nyheter

Hjem> Nyheter > Nyheter

MKE Sentrifuge DL-5M og CVR-80B får anerkjennelse ved Zhenjiang Provincial Blood Center

Publiseringstid: 2023-12-21 Visninger: 53

Vi er stolte over at MKE Centrifuge DL-5M og CVR-80B har fått anerkjennelse og nå brukes aktivt ved Zhenjiang Provincial Blood Center.

Hovedfunksjoner til DL-5M og CVR-80B:

● Direct Drive med variabel frekvensmotor: Sikrer optimal ytelse og energieffektivitet.

● Svært effektivt miljøvennlig kjølesystem: Minimerer miljøpåvirkningen med presis temperaturkontroll.

● Seks-nivås demping for optimal sentrifugering: Oppnå toppen av sentrifugeringseffektivitet med avansert støtdemping.

● Med en imponerende 7-tommers berøringsskjerm, er den gulvstående lavhastighets nedkjølte sentrifugen DL-5M kapasitet på opptil 168 blodrør om gangen, og kan øke gjennomstrømningen og effektiviteten i blodbehandlingen betydelig.

MKE Centrifuge er beæret over å bidra til Zhenjiang Provincial Blood Center sitt oppdrag. Vi er dedikert til å tilby førsteklasses, høypresisjonsentrifuger for blodsentre, for å sikre de høyeste kvalitetsstandardene.

Om MKE Sentrifuge:

MKE ble grunnlagt i 2015 og står som en profesjonell produsent av sentrifuger, som serverer ulike bransjer som laboratorier, sykehus, medisin, biovitenskap, landbruksvitenskap og forskningsinstitutter. Vårt omfattende produktspekter inkluderer høyhastighets sentrifuger,lavhastighets sentrifuger,blodbank sentrifuger,kjølte sentrifuger, kjølte sentrifuger med stor kapasitet, og PRP sentrifugerOsv

Ved å trekke på vår rikdom av produksjonsekspertise og styrken til vårt dedikerte FoU-team, har MKE oppnådd betydelige milepæler i utviklingen av sentrifuger for eksperimentell forskning.

For sentrifugehenvendelser, ta kontakt [e-postbeskyttet].

Hot kategorier

0
Forespørselskurv
    Forespørselskurven din er tom